عروسک‌ بازی

گروه سنی: ۲۴ ماه به بالا

اهداف رشدی: پرورش خلاقیت، رشد کلامی ، شناختی، عاطفی و اجتماعی

 

دیدن صحنه بغل کردن و مراقبت کردن کودکان از عروسک‌هایشان بسیار دوست‌داشتنی است. توانایی کودک در این مهارت را می‌توان تقویت کرد. وقتی کودک دارد با دوست خیالی‌اش بازی می‌کند، با او وارد تعامل شوید.

   یک عروسک مورد علاقه یا حیوان پشمالوی اسباب‌بازی را به کودک بدهید. به او پیشنهاد کنید بهآرامی موهای عروسک را شانه کند یاآن را در بغلش تکان دهد. یا نشانش دهید چطور حیوان پشمالوی عروسکی‌اش را ناز کند تا یاد بگیرد چطور باید حیوانات واقعی رانوازش کند.

   به او بگویید عروسکش سردش شده و از او بخواهید لباس گرم تنش کند و جوراب و کفش عروسک را پایش کند (او ممکن استبرای پوشاندن لباس یا بستن دکمه‌ها نیاز به کمک داشته باشد) یا روی عروسکش پتو بیندازد.

   سپس به او پیشنهاد کنید به عروسکش یا حیوان خانگی‌تان غذا بدهد؛ چون از صبح غذا نخورده است و الان باید خیلی گرسنه باشد. اوهم می‌تواند به طور خیالی به او غذا دهد.

   وقتی عروسک را روی پایش گذاشته و تکان می‌دهد تا بخوابد، با هم لالایی مورد علاقه‌اش را بخوانید و از او بخواهید بهآرامیعروسک را توی تختش بگذارد.

   کودکان با مشاهده رفتار والدینشان می‌آموزند که با انسان‌ها و حیوانات مهربان باشند. وقتی در عروسک‌بازی یا بازی او با حیواناتمشارکت می‌کنید، این فرصت را پیدا می‌کنید که از کلمات مناسب استفاده کنید و رفتار درست را نشانش دهید. همچنین به کودک اینفرصت را می‌دهد که برای نشان دادن احساسات در حال شکوفایی‌اش مثل عشق و مهربانی اعتماد به ‌نفس داشته باشد.

عروسک‌ بازی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست